aaprijdtkever.nl is een project van Jeroen; schrijver en dichter
je kunt het lezen, of niet

nieuws: 5.17.58
Vijf uur, zeventien minuten en achtenvijftig seconden duurt het om naar Donkere dagen Heldere nachten te luisteren. Voorgelezen door Ton Broedersz en te beluisteren via Storytel en Luisterrijk.

Ook zijn er inmiddels enkele fijne recensies van mijn boek verschenen:
Jeroen Kraakman schildert met taal net zoals die schilder die in het openingsverhaal iedere dag werkt om een meesterwerk te maken. .. Het werk van Kraakman lezen en beleven is een ervaring die je bijblijft.
Jan Stoel @ hebban.nl

Het is duidelijk dat Jeroen een talentvolle schrijver is en misschien wel met name in het fantastische genre (iets dat hijzelf wellicht niet eens verwacht had). Ik zou het daarom jammer vinden als lezers van magisch realistische verhalen en horrorverhalen deze bundel links zouden laten liggen op basis van de wel heel serieus ogende cover. Ze zouden een schatkamer van origineel en persoonlijk genrewerk mislopen. Dus hou je van magische verhalen, van een stukje gruwel op zijn tijd en rillingen op je rug, van vervreemding en betovering? Lees dan deze bundel!
Johan Klein Haneveld @ hebban.nl

Het was verrassend spannend, vervreemdend, grillig, dreigend, soms horrorachtig. De verhalen worden soms afgewisseld met een gedicht en dat werkt heel goed samen. De gedichten zijn wat melancholischer, warmer, maar krijgen door de verhalen een andere sfeer. .. Aanrader! (En als je het spannender wilt maken, lees het 's avonds met een lichtje aan... :))
VivianeR @ bol.com

Luisteren kan via bovenstaande links, een ouderwets papieren exemplaar scoren kan via de website van Godijn Publishing.

Mijn dank is eeuwig, voortdurend en peilloos diep.
Jeroen Kraakman @ 02 Oct 2020



© 2007-2023 aaprijdtkever.nl